| Autor |
Dni Recza 2010 |
Misiek
Moderator
Data rejestracji: 20.10.09 |
| Dodane dnia 08-03-2010 17:39 |
|
|
Czy wie ktoś co planują nasze władze na dni Recza 2010?
...gość co się czasem spinał, ale gdy szedł po gnoju, smród już się go nie imał... |
|
| Autor |
RE: Dni Recza 2010 |
irigi
Użytkownik
Data rejestracji: 23.12.09 |
| Dodane dnia 14-03-2010 16:41 |
|
|
|
A właściwie to w jakich dniach odbędą się Dni Recza i czy w ogóle będą? bo to zależy od sumy jaka będzie przeznaczona na ten cel, wszyscy znamy sytuacje finansową gminy? |
|
| Autor |
cogito
Użytkownik
Data rejestracji: 07.03.10 |
| Dodane dnia 21-04-2010 00:55 |
|
|
|
spokojnie poczekajmy , będzie wesoło jak co roku :-) |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 26-04-2010 20:43 |
|
|
Cogito, masz rację, na pewno będzie wesoło no i będzie dobra zabawa, sorry ale więcej nie zdradzę, do zobaczenia w parku 26.06  |
|
| Autor |
damian_roger
Użytkownik
Data rejestracji: 17.05.10 |
| Dodane dnia 18-05-2010 18:40 |
|
|
panowie ale co znowu bedzie ? nie oszukujmy sie?
tak jak zwykle nasza muzyka, jakies czarne koty czy co tam i olibabki >? no przestanmy sie wyglupiac troche, zrobicie pozdana zabawe, zeby sie ludzie zjechali, a nie wyjechali na inne dni,
wiadomo ze jak bedzie co roku to samo to nigdy naszych mieszkancow nie zobaczymy tutaj, tylko wola jechac dalej zeby sie pobawic i posluchac jakis artystow |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 18-05-2010 20:17 |
|
|
damian-roger piszesz "zeby sie ludzie zjechali, a nie wyjechali na inne dni" a czy wiesz żeby ściągnąć naprawdę duże gwiazdy takie jakie przyjeżdżają do Drawna czy Choszczna ( bo pewnie o tym piszesz) to trzeba mieć zasobniejszą kiesę ) |
|
| Autor |
damian_roger
Użytkownik
| Dodane dnia 20-05-2010 18:25 |
|
|
tak wiem, że trzeba mnieć, to gdzie te gminne pieniadze sie podziewaja?
unijne pieniadze? No gdzie?
skoro w reczu nic nowego sie nie dzieje, |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 20-05-2010 20:38 |
|
|
radzę się udać się do tego pięknie odremontowanego budynku z niepasującymi do niego drzwiami wejściowymi i popytać, tam jest tylu pracowników, że na pewno ktoś Ci odpowie, w końcu po to tam chyba są, by pomagać mieszkańcom Recza..... |
|
| Autor |
damian_roger
Użytkownik
| Dodane dnia 21-05-2010 21:43 |
|
|
|
tak po to sa, ale oni pomagaja tylko sobie, aby mniec jak najwiecej w portfelu, nie patrza na to co sie dzieje z gmina i mieszkancami |
|
| Autor |
Agai
Użytkownik
Data rejestracji: 19.05.10 |
| Dodane dnia 22-05-2010 11:28 |
|
|
|
Własnie!! Przykładowo ja! ogólnie mieszkam daleko od Recza pare lat!!! Zadowolona jade z cała rodziną na majówke i na miejscu co sie okazuje jedna wielka lipa!!!!Nudy jak zwykle niema gdzie isc, co robic:/ Wiec moze dowiem sie czy autentycznie bedzie coś na dniach Recza??? żebym znowu na darmoche niejechała!!!! |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 22-05-2010 17:15 |
|
|
Na oficjalny program pewnie przyjdzie nam poczekać aż do ostatniej chwili, tu ukłon w stronę administratora oficjalnej strony Recza by się tym zainteresował odrobinę i wcześniej podał plan obchodów Dni Recza - to ważna informacja w końcu to to też promocja naszego miasta (zwykle najświeższe informacje z wydarzeń pojawiają się z opóźnieniem). Odwiedzałem strony gmin ościennych i tam już podane są informacje na temat obchodów, a przynajmniej artyści którzy są przewidziani w programie. Kto będzie w Reczu tego nie zdradzę chociaż co nieco słyszałem, ale jak zwykle będzie dobra zabawa do zobaczenia w parku, oby tylko pogoda dopisała  |
|
| Autor |
damian_roger
Użytkownik
| Dodane dnia 24-05-2010 07:37 |
|
|
dobrej zabawy to tu nigdy nie bedzie,
jedynie ostatnie dni recza pokazaly ze mozemy cos zorganizowac,
jak byly Lendendy muzyki,
a tak to nigdy nic nowego
Olibabki, kapela podworkowa, ten czarny kot czy jak mu tam,
i po imprezie,
Zobaczcie co krzecin bedzie mnial teraz na swoje dni
Paula, Zagrobelny The Pimps Lona
moze nic nowego ale lepiej niz u nas
20 czerwca Krzecin D moze sie spotkamy |
|
| Autor |
Agai
Użytkownik
| Dodane dnia 24-05-2010 13:11 |
|
|
Dobrze mówisz Damian a wiesz dlaczego tak jest?? Bo nasze władze zyją jeszcze czasami PRlu a niewieze ze przez rok czasu niemozna nazbierac jako takich pieniedzy zeby mozna bylo cos raz doslownie raz na rok cos zorganizowac!! Ale po co!! A w Krzecinie taka impra to po co do Recza przyjezdzac???? Az wstyd normalnie |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 24-05-2010 20:16 |
|
|
macie rację zwłaszcza, że nie było majówki a coś nie słychać o przeniesionych imprezach a ktoś coś na pewno o tym wie lecz czy podzieli się z nami szaraczkami? |
|
| Autor |
damian_roger
Użytkownik
| Dodane dnia 24-05-2010 21:35 |
|
|
w reczu co rok coraz gorzej, jednym slowem nie ma gdzie nawet dobrego piwa wypic, a zjesc to juz tym bardziej,
Wiec nic nowego nie bedzie na dni,
|
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 25-05-2010 20:58 |
|
|
niewiele mogę zdradzić ale jak ktoś lubi kabarety to na Dni Recza ma być koleżanka niejakiej Gośki , łatwo jest zgadnąć kto to , a co do zabawy to nie wszyscy mają jednakowy gust i nie każdemu pasuje formuła dni i tacy jadą na komercyjne koncerty do miejscowości sąsiednich. według mnie to niewielka sztuka zrobić coś takiego jak robi Choszczno czy Drawno przy takich funduszach jakie mają te miejscowości czy nawet Krzęcin czy Pełczyce natomiast boli to, że w Reczu tak się nie dzieje , bo jak wcześniej pisałem w ten sposób też się promuje nasze miasto |
|
| Autor |
Agai
Użytkownik
| Dodane dnia 26-05-2010 10:53 |
|
|
Masakra jakaś!!!! No to impreza bedzie na miare Recza!! Kabaret i Olibabki czy jak im tam a sorka zapomnialam jeszcze dodac kapeli podworkowej!! Normalnie az mi sie wypowiadac niechce żenada Lepsza imreza bedzie chyba w telewizorni |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 26-05-2010 21:17 |
|
|
wiele razy było coś organizowane dla młodzieży a ta najczęściej nie przychodziła zbyt licznie a jak napisałem - jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził, gusta są różne. dlaczego nie napiszecie co byście chcieli na Dni Recza, udajcie się do burmistrza, do promocji miasta albo gdziekolwiek trzeba, składajcie petycje, niedługo są wybory na burmistrza, sami możecie coś zorganizować, jest wiele możliwości, życzę powodzenia  |
|
| Autor |
Agai
Użytkownik
| Dodane dnia 27-05-2010 11:12 |
|
|
|
Irigi tu niechodzi o zadne gusta! Chodzi o jaką kolwiek impreze a nie jak na majówce:/ Jak pisalam wyżej rok to jest kupa czasu na zdobycie jakich kolwiek pieniedzy! A po drugie to jeszcze mnie niepogieło zeby skladac jakies petycje i mowic co organizowac a co nie i tak nieposluchaja to wogole szkoda zachodu!! A to do nich nalezy ta cala robota a nie do nas zeby bylo cos zorganizowane!! I powiedzcie ze niemam racji???? |
|
| Autor |
irigi
Użytkownik
| Dodane dnia 27-05-2010 18:16 |
|
|
może i masz rację ale jak powiada moja babcia nie do końca, z tego co wiem było coś nie raz i dwa organizowane dla młodzieży i mało kto przyszedł, jak coś jest dla osób w średnim wieku - niech się nie obrażają - ich frekwencja jest ciut lepsza niż młodych. zauważyłem, że nawet nie wszystkim odpowiada ich (czyli imprez) repertuar i dlatego śmiem twierdzić o gustach. a co do organizacji to (też się nie obraź proszę ) niewiele wiesz i chyba nie znasz całej prawdy , wybacz jeśli cię uraziłem i jeśli jesteś ciekawy(a) to łatwo się możesz dowiedzieć . to wszystko co miałem do powiedzenia i więcej nie zdradzę chociaż wiem co nieco a to co wiem zdobyłem ciężką pracą. pozdrawiam wszystkich chcących żyć w niewiedzy |
|